Utiliteitsbouw

Van een prettig binnenklimaat tot een inspirerende werkomgeving: Korrekt is een specialist in utiliteitsbouw waar de ervaring van de gebouwgebruiker centraal staat. De utiliteitsbouw is immers een van de snelst veranderende disciplines in de bouwwereld. Zo werken de gebouwgebruikers en aannemers steeds nauwer samen bij de ontwikkeling van een bedrijfspand. Tegelijkertijd worden er steeds strengere eisen gesteld aan utiliteitsbouw, onder meer op het gebied van (brand)veiligheid, flexibiliteit, binnenklimaat en duurzaamheid.

Als bouwend ontwikkelaar begrijpt Korrekt deze ontwikkeling als geen ander. Wij hebben zeventig jaar ervaring in de bouw van industrieel vastgoed, kantoorgebouwen en bedrijfspanden in Rotterdam, de regio Rijnmond en daarbuiten.

Flexibel en oplossingsgericht

Met een team van eigen bouwspecialisten begeleiden we onze opdrachtgevers van A tot Z. Korrekt werkt daarbij oplossingsgericht en is een flexibele en betrouwbare bouwpartner. Door gebruik te maken van innovatieve en duurzame bouwmethoden bouwen we toekomstbestendig vastgoed voor nu én later.

 

Bent u op zoek naar een gerenommeerd ontwikkelaar? Korrekt ondersteunt u graag in het hele proces.

Lees meer

Utiliteitsbouw
shutterstock1105229279.jpg