Gebouwtransformatie

Ondanks het woningtekort staat er veel vastgoed leeg. Denk aan overbodige kantoorruimte, lege fabriekshallen of industrieel erfgoed. Veel van deze gebouwen lenen zich goed voor transformatie naar bijvoorbeeld woningen. Maar transformatieprojecten zijn vaak complex. Korrekt heeft de ervaring, creativiteit en het vakmanschap in huis om transformatietrajecten tot een succes te maken.

Herontwerp van gebouwen
We staan voor het aanpassen en herontwerpen van gebouwen in de bestaande omgeving, op een kwalitatief hoogwaardige manier. We beschikken hiervoor over eigen vakmensen met jarenlange ervaring en expertises. Zo heeft Korrekt nog échte timmerlieden in huis, kundige metselaars en bouwers met een oog voor detail. We hebben zelfs een eigen, modern ingericht timmer- en kozijnenfabriek. Hierdoor zijn we in staat elk kozijn of deur passend uit te voeren zonder de enorme wachtlijsten die er zijn in de markt. Ook kunnen wij nog tijdens de bouw aanpassingen doen die bij anderen vaak erg kostbaar zijn.

Transformatieprojecten in de regio Rijnmond

Door betrouwbaar te zijn en efficiënt samen te werken met opdrachtgevers en stakeholders, realiseert Korrekt geslaagde transformaties in de hele regio Rijnmond. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor transformatie?

 

Lees meer over de oorsprong van ons vakmanschap in onze historie.

Lees meer

Gebouwtransformatie
shutterstock1105229279.jpg