Onze kijk op duurzaamheid

Duurzaam bouwen kan op heel veel manieren bekeken worden. Het gaat niet alleen om de bouwmaterialen die we direct in de bouw verwerken maar ook over de duurzame exploitatie van een gebouw over een lange periode. Zo zien we een toename van hout (ook in constructies) en duurzamere betonsoorten, en kan er bij de productie en op de bouwplaats veel energie worden bespaard. Verder is het natuurlijk belangrijk om gebouwen goed te isoleren en duurzame grondstoffen te gebruiken.

Om alle doelen in de bouwsector te verwezenlijken, hebben we goed geschoold personeel nodig. Helaas zien we dat er op dit moment een groot tekort is. Het gaat dan zowel om vakmensen als om hoogopgeleide mensen die innovatie kunnen versnellen. Bij Korrekt nemen we hierin graag onze verantwoordelijkheid door zelf mensen op te leiden om zo de gewenste kwaliteit in ons werk te blijven waarborgen.

Lees alles over onze kijk op de bouw

fscc016391logowithlicencenumbergreenjpg

Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-AEM. Op aanvraag voeren wij projecten uit met FSC-certificering. Door producten met dit label toe te passen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld. Vraag alstublieft naar de mogelijkheden.